Wednesday, September 9, 2015

Eveline eyeliner pen

Drage dame,
evo danas konačno make up post. Vjerujem da su vam dosadili postovi sa preparativnom kozmetikom, pa da malo dekorative ubacim.
Danas pišem o Eveline eyeliner-u. Moje mišljenje je da nijedna šminka nije potpuna bez ovog proizvoda.



Ono što me je privuklo da kupim je cijena, bio je oko 4 KM u Didaco-u, nisam sigurna da je i sad. Prva misao je bila ako ne bude dobar ne žalim novac. 

Dolazi u crnoj plastičnoj ambalaži, sa zlatnim slovima. Dermatološki je testiran. Na prvu nisam ni skontala da je vodootporan što mi ni u jednom slučaju ne prestavlja problem. Veoma bitna stavka je da kad ga otvorite koristite 6 mjeseci. Nijansa je Deep black.



Ja vam nisam ljubitelj eyelinera sa četkicom, onih klasičnih. Moj prvi eyeliner je bio isto ovakav, ja ga volim zvati flomaster. Nisam sigurna da znam izvući liniju sa četkicom. Ono što volim kod ovog proizvoda je da mogu povući liniju u debljini kakvu želim. U tom smislu nema ograničenja.


Boja je intenzivno crna. I stvarno je kao flomaster. Takođe bitna stavka je da se ne razmazuje tj. ne ostaje mi na gornjem kapku. To mi je mislim i najbitnije kod eyelinera.

Što se tiče vodootpornosti nisam ga testirala. Ali preživio je par izlazaka u grad, tako da kod mene za taj novac može proći.



                    


Kakvo je vaše mišljenje? Da li ste probali ovaj eyeliner? 





4 comments:

  1. Bas sam u potrazi za novim "flomasterom".Ni sama nisam bas vjesta sa cetkicom te preferiram ovaj oblik.Hvala na preporuci,bas cu ga potraziti!

    ReplyDelete
  2. i ja preferiram radije ovakve, nespretnam sam s četkicom ;D

    posjeti i moj blog: http://recenzije11.blogspot.com

    ReplyDelete